Vis programaktivitet på tidslinjen

Når noe viktig skjer mens programmet kjører, vises det på Tidslinje. Du kan få en oversikt over de 3 siste hendelsene på Hjem til hovedprogramvinduet, eller åpne vinduet Tidslinje for å se alle viktige hendelser som har skjedd de siste 7 dagene. Dette hjelper deg med å se hva Kaspersky-programmet gjør for å beskytte Mac-en.

Tidslinje viser navnet på hver hendelse og tidspunktet da hendelsen fant sted.

Se tidslinjen i 7 dager

Vise detaljert informasjon om en hendelse